Bestuurder weigert te betalen en verzamelt parkeerboetes

Sommige mensen sparen postzegels, anderen sparen parkeerboetes. Dat is tenminste wat men kan vermoeden bij het zien van deze wagen in Nieuwpoort. 

 Achter de voorruit van de wagen liggen liefst 11 boetes van 30 euro, netjes naast elkaar. Dat komt voorlopig neer op een som van 330 euro.
De vele uitgestalde parkeerboetes en een achtergelaten briefje met daarop "auto defect, ben zo terug met $. Dank u voor uw begrip" lijkt ijverige parkeerwachters echter niet op andere gedachten te brengen.

“Ik val compleet uit de lucht en heb hier geen enkel weet van. Ik heb een rijverbod en leende mijn wagen uit aan een vriend. Ik ben geenszins van plan de boetes te betalen”, zegt de eigenaar van de wagen, een man uit Koksijde.
Hij belde de bestuurder aan wie hij de wagen had uitgeleend meteen op.  
De man zat in geldnood en kon zich daarom geen parkeertickets veroorloven. Hij heeft nu naar eigen zeggen het geld gevonden om de boetes te betalen en zal de wagen meteen laten verplaatsen. In elk geval trekt de auto heel wat verwonderde kijklustigen aan.