Ed Sheeran: "Niemand wil me zien terugkeren"

"De 3 personen die ik het liefst zou vermoorden in "Game of thrones"? Op 3, Joffrey. Op 2, Ramsey. En op 1, Ed Sheeran." De reacties waren niet altijd even positief, toen de Britse zanger midden juli, bij de start van het nieuwe seizoen, even te zien was in de mega-populaire tv-serie "Game of thrones". Zij worden nu op hun wenken bediend, want, "niemand wil me zien terugkeren", aldus Sheeran op muziekwebsite MTV.

Als Lannister-soldaat mocht Sheeran een deuntje zingen en even een scène delen met Arya Stark:

Meer dan deze cameo zal er niet inzitten en daarvoor had de 26-jarige hitzanger van onder meer "Lego house", "Thinking out loud" en "Shape of you" volgende verklaring: "Het ging om een groepje jonge soldaten. Ik twijfel dat ik het in die hoedanigheid daar, om eerlijk te zijn, lang zou overleefd hebben, met al die draken in de buurt."

Geen nieuw optreden in "Game of thrones" dus. Sheeran: "Niemand wil me zien terugkeren. Ik wilde graag een cameo spelen. En ik heb er eentje gespeeld. Ik heb er vrede mee. En ik heb ervan genoten."

Exit Ed Sheeran dus, al weet je in "Game of thrones" natuurlijk nooit…