Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Lady Gaga kondigt een pauze in haar carrière aan

Lady Gaga (31) last een pauze in haar muzikale carrière in. Dat heeft de Amerikaanse zangeres zelf gezegd tijdens een persconferentie op het Internationaal Fimfestival van Toronto.  

"Ik ga een pauze nemen", zei Lady Gaga tijdens de persconferentie voor haar Netflixdocumentaire "Gaga 5'2"". De zangeres zei niet hoe lang de pauze zou duren.  "Dat betekent ook niet dat ik geen dingen ga maken en dat ik niets meer in mijn mouw heb zitten", voegde ze eraan toe. 

"Ik wil het even wat kalmer aan doen, om wat te genezen, omdat dat belangrijk is", zei Lady Gaga. Op het Filmfestival stelde ze een documentaire voor die onder meer gaat over haar strijd tegen chronische pijn. In de documentaire is ook te zien hoe ze omgaat met de gemengde reacties op haar album "Artpop" en hoe ze tegen de deadline de opvolger "Joanne" moet afwerken.   

De zangeres is bekend van hits als "Poker face", "Paparazzi" en "Bad romance".