Videospeler inladen...

Dodelijk ongeval met vluchtmisdrijf in Vosselaar

In Vosselaar is vannacht een fietser overleden nadat hij werd aangereden door een auto. De bestuurder van de wagen pleegde vluchtmisdrijf, maar gaf zich later aan bij de politie.

Het ongeval deed zich voor op De Breem in Vosselaar. Twee fietsers, die naast elkaar reden, werden aangereden door een auto. Eén fietser, een 18-jarige jongeman uit Vosselaar overleed ter plaatse. De andere fietser viel in de grasberm maar raakte niet gewond.

De 25-jarige autobestuurder pleegde vluchtmisdrijf. De politie vond even later zijn auto verscholen terug in Vosselaar. De bestuurder gaf zichzelf later aan bij de politie. Hij legde een positieve ademtest af. Hij zal voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen.

Marnik Aerts

Meest gelezen