"Die huis": dit zijn de namen

Kris Peeters, Wim De Vilder, Josje Huisman: zij en zes andere bekende Vlamingen (én één Waalse) zullen te zien zijn in "Die huis", het nieuwe programma van Eric Goens op Eén. Goens' huis staat deze keer niet in Vlaanderen, maar in Zuid-Afrika.

"Die huis" is de opvolger van het succesvolle Eén-programma "Het huis" van TV-maker Eric Goens. Negen bekende Vlamingen en één bekende Waal verblijven 24 uur lang in het huis, en leggen er hun ziel bloot. Met ontroerende, verrassende of confronterende televisie als gevolg.

© VRT

Het huis staat dit seizoen niet meer in Vlaanderen, maar op een prachtige plek in Zuid-Afrika. De gasten die er verblijven zijn dus verder van huis, verder van de bewoonde wereld, en komen terecht in het grote onbekende. Hoe ze daarop reageren, ziet u vanaf 26 september elke dinsdagavond om 20.40 uur op Eén.

De gasten die Eric Goens ontvangt in Zuid-Afrika, zijn heel divers. Sportvrouwen Nafi Thiam en Imke Courtois zijn te gast, net als TV-presentatoren Marcel Vanthilt en Steven Van Herreweghe, nieuwsanker Wim De Vilder, federaal minister Kris Peeters, actrice Leah Thys, comedian Adriaan Van den Hoof,  en zangeres Josje Huisman. Weervrouw Sabine Hagedoren bijt de spits af.

Het andere Eén-programma van Eric Goens, "Bargoens", krijgt een ander uitzenduur, en is vanaf 26 september te zien na "Die huis",  om 21.30 uur.

© VRT

Meest gelezen