Videospeler inladen...

Geweld tegen politie in Borgerhout: verdachte blijft in de cel

De 31-jarige man die gisterenavond is opgepakt na een nieuw incident van geweld tegen de politie in Borgerhout, blijft in de cel. Dat heeft de onderzoeksrechter beslist. De man wordt verdacht van opzettelijke slagen en verwondingen aan een agent en van weerspannigheid in bende. De man is gekend bij het gerecht.

Gisterenavond werden twee agenten aangevallen tijdens een politie-interventie in Borgerhout. Twee agenten raakten lichtgewond: één is werkombekwaam voor 2 dagen, de andere voor 1 dag.

De politie kon snel een 31-jarige man oppakken. De verdachte is gekend bij het gerecht en blijft aangehouden.  Het parket benadrukt "dat het zeer zwaar tilt aan geweld tegen politiediensten en zeer streng en consequent zal blijven optreden".

Meest gelezen