Reporters

Melissa McCarthy wint een Emmy voor haar rol als Sean Spicer in "Saturday night live"

Actrice Melissa McCarthy heeft een Emmy Award gewonnen voor haar komische vertolking van voormalig Witte Huis-woordvoerder Sean Spicer in "Saturday night live". Het programma op NBC dat graag de draak steekt met beroemdheden en politici heeft maar liefst 22 nominaties op zak.

McCarthy, vooral bekend van films als "Bridesmaids" en "Mike & Molly", wint in de categorie "beste vrouwelijke gastrol in een komedie". De 47-jarige actrice vertolkt in het satirische NBC-programma "Saturday night live" Sean Spicer, liefkozend "Spicey" genoemd, in sketches over het Witte Huis.

McCarthy als - een erg schreeuwerige Sean Spicer - aan het werk:

Kijkcijferkanon "Saturday night live" wist dit jaar maar liefst 22 Emmy-nominaties te versieren. De sketches waarin onder andere Alec Baldwin Amerikaans president Donald Trump imiteert, gingen telkens in een mum van tijd viraal.

Gisteren werden enkele kleinere Emmy Awards uitgereikt,  de winnaars van de belangrijkste Emmy's worden volgend weekend bekendgemaakt.

AP

FOTO boven: Melissa McCarthy zonder haar Sean Spicer-vermomming.

Meest gelezen