2016 TPG

"Had Jack Ma niet beter iemand met talent ingehuurd?"

Enkele weken geleden werd hij door het Amerikaanse zakenmagazine Forbes terug uitgeroepen tot rijkste man van Azië. Jack Ma is de drijvende kracht achter de Chinese webwinkelgigant Alibaba en zijn imperium wordt geschat op ruim 37 miljard dollar. Volgens Forbes komt hij daarmee op de 18e plaats in de lijst van rijkste mensen ter wereld. En dat mag al eens gevierd worden, tijdens de 18e verjaardag van zijn bedrijf. Dat deed de miljardair dan door in de kleren van Michael Jackson te kruipen. Al ging hem het dansen duidelijk niet zo goed af.

In een gigantisch stadion, gevuld met 40.000 werknemers, kwam de 53-jarige Ma gemaskerd het podium opgereden op een motor. Die liet hij snel aan de kant staan om zijn danskunsten te tonen, op de muziek van "Billie Jean", "Dangerous" en "Black & white". Het publiek reageerde aanvankelijk ietwat schuchter -"Wie is die man?", tot Ma zijn masker afnam. Toen kwam het publiek duidelijk wél in beweging. Ma liet zich vervolgens bijstaan door een hele trits Michael Jackson-imitatoren en mocht er opnieuw gedanst worden:

Op sociale media was alvast niet iedereen even enthousiast over Ma’s danskunsten:

Meest gelezen