Nicolas Maeterlinck

BASE: limiet in abonnement overschreden? Geen probleem!

Bij telecomoperator Base worden belminuten en datavolume die niet opgebruikt zijn, voortaan overgedragen naar de volgende maand. Bovendien worden belminuten automatisch omgezet in mobiele data (en omgekeerd) naargelang de behoeften van de gebruiker. 

Volgens Base overschrijdt 13% van zijn klanten zijn bundel. De meeste klanten gaan dan op de rem staan om zijn verbruik binnen de grenzen van het abonnement te houden. Die stress is voortaan verleden tijd. Voor belminuten of mobiele data bovenop het abonnement wordt niet langer een hoger tarief aangerekend. Met de nieuwe formule kosten data en belminuten evenveel binnen als buiten bundel.

Het aanbod gaat morgen 13 september in voor de bestaande tariefplannen (15, 25, 35 & 45 euro). Klanten kunnen het activeren op base.be.

Meest gelezen