Joy Anna Thielemans/Instagram

Joy Anna Thielemans probeert virtuele seks uit in nieuw programma "Control alt delete"

Actrice en presentatrice Joy Anna Thielemans heeft tussen haar reizen door tijd gevonden om een programma op te nemen met de Nederlandse stand-upcomedian Jan Jaap van der Wal. Het duo is vanaf 5 oktober 's avonds te zien in "Control alt delete" op NPO 3.    

"Control alt delete" is een vierdelige reeks over de technologische ontwikkelingen waarmee de jongere generaties van nu in de nabije toekomst geconfronteerd zullen kunnen worden. Thielemans loste gisteren alvast dit op haar Instagram-account:

In het nieuwe programma blijkt Van der Wal een soort van god te spelen en is Thielemans vooral het proefkonijn voor technologische ontwikkelingen op gebied van liefde, geluk, gezondheid en veiligheid. "Haar brein wordt gehackt en ze heeft voor het eerst virtuele seks", klinkt het.  Een hologram, M genaamd, begeleidt Thielemans.

Alleen op wereldreis

De 25-jarige Thielemans is het best bekend voor haar rol van Jana in de populaire Eén-serie "Thuis". Haar laatste draaidag was in december vorig jaar. De actrice stortte zich de voorbije jaren in diverse nevenprojecten en wilde daar meer tijd aan wijden.

Zo besloot ze een tijdje te gaan reizen. "Ik weet dat ik het nú moet doen, want ik ben nog jong, heb geen kinderen en ben ook niet getrouwd. Niets houdt me hier nog tegen en ik wil zo graag een stukje van de wereld zien", vertelde ze aan Story.

Meest gelezen