Videospeler inladen...

Benefietshow met ongeziene sterrenparade haalt 14 miljoen op voor slachtoffers Harvey en Irma

Met een totaalbedrag van 14 miljoen dollar (11,6 miljoen euro) mag de grote benefietshow "Hand in hand" een succes genoemd worden. In de benefietshow voor de slachtoffers van orkanen Harvey en Irma waren tal van sterren aanwezig.

Initieel was de benefietavond georganiseerd om de slachtoffers van orkaan Harvey te steunen. Maar door de ravage aangericht door orkaan Irma zullen ook de slachtoffers van deze natuurramp kunnen rekenen op een deel van de koek.

Aan de show, die een uur duurde, nam een ongeziene sterrenparade deel: Al Pacino, Robert De Niro, Leonardo Di Caprio, Justin Bieber, Julia Roberts, Justin Timberlake. Iedereen die iets of wat betekent in de Amerikaanse showbizz was op een manier betrokken bij de avond.

Meest gelezen