Maricopa County Sheriff's Office

Zoon van Jean-Claude Van Damme gearresteerd voor bedreigen van kamergenoot met mes

In Phoenix is de 21-jarige Nicholas Van Varenberg gearresteerd. Hij is de jongste zoon van de Belgische acteur Jean-Claude Van Damme. Van Varenberg wordt ervan beschuldigd een kamergenoot te hebben vastgehouden en dat onder bedreiging met een mes op hun appartement.

Van Varenberg (foto) is na het betalen van een borgsom van 8.300 euro intussen op vrije voeten. Hij werd gearresteerd op beschuldiging van geweldpleging met een dodelijk wapen, onwettige opsluiting en drugsbezit (onder meer marihuana).   

Maricopa County Sheriff's Office

De politie kreeg zondagavond een oproep voor lawaai en geschreeuw op een appartement. Toen de agenten aan de deur stonden, antwoordde de kamergenoot van Van Varenberg. Die werd daarop blijkbaar onrustig en verhinderde zijn kamergenoot met een mes om naar buiten te komen.

Van Varenberg is de jongste zoon van Jean-Claude Van Varenberg, beter bekend als Jean-Claude Van Damme of The Muscles from Brussels, en het Amerikaanse model Darcy LaPier. Van Damme en LaPier waren getrouwd van 1994 tot 1997, en kregen samen één zoon, Nicholas.  LaPier was Van Dammes vierde echtgenote. De acteur brak in de jaren 80 en 90 door met actiefilms waarin martial arts centraal staan.

AP

Jean-Claude Van Damme met Darcy LaPier in 1995.

Meest gelezen