cinenews

Stoppen als actieheld op 65 zoals Liam Neeson? Schwarzenegger, Stallone en Ford lachen er eens mee

De Ierse acteur Liam Neeson - bekend van de Taken-trilogie -  is 65 en vindt dat hij op die leeftijd niet langer geloofwaardig is in actiefilms. Vreemd, want er zijn genoeg collega's die daar totaal geen last van hebben.

Harrison Ford is ondertussen 75. Dat heeft hem niet verhinderd om in de afgelopen jaren keihard tegenaan te gaan in actiefilms als 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull'  of 'The Expendables 3', en binnenkort in 'Blade Runner 2049'.

Arnold Schwarzenegger is 70. Na een carrière als bodybuilder, acteur en gouverneur van de Amerikaanse staat Californië was hij na zijn 65e nog te zien in - onder meer - drie films van de actiereeks 'The Expendables', de actiethriller  'Escape Plan', én in 'Terminator: Genisys'.

Sylvester Stallone is 71. Ook hij acteerde in 'The Expendables 3' en' Escape Plan', en daar blijft het niet bij. 'Bullet to the head', 'Homefront' en binnenkort 'Escape Plan: Hades', films waarin Stallone na zijn 65e zo fris als een hoentje heen en weer rent.

AP

Drie actiehelden: 216 jaar ervaring

Toeval of niet: Ford, Schwarzenegger en Stallone duiken alle drie op in de keiharde actiefilm Expendables 3. Maar blijkbaar zijn ze - anders dan de titel beweert - nog altijd niet onmisbaar. Naast de jonkies spat 216 jaar ervaring van het scherm.

Meest gelezen