Mercedes-Benz zoekt 250 nieuwe medewerkers in de Benelux

De Duitse autobouwer is in België, Nederland en Luxemburg op zoek naar 250 nieuwe medewerkers. De meeste vacatures zijn voor ons land en Nederland. Het gaat vooral om sales en after sales-functies.

Mercedes-Benz zoekt uiteenlopende profielen, maar voornamelijk mensen die voldoende technisch onderlegd zijn voor de dienst na verkoop. Het nieuws is vernomen bij Mercedes-Benz Belux. Op 25 september start een uitgebreide campagne in samenwerking met Randstad.

Sterke verkoop

Mercedes-Benz heeft de voorbije jaren een sterke verkoopgroei gekend in België, waardoor het merk met de ster nu dringend op zoek is naar nieuwe medewerkers bij de dealers en bij de invoerder. Zowel voor de afdeling personenwagens als voor de afdeling bestelwagens en trucks.

"De vacatures zijn divers", zegt woordvoerder Christophe Vloebergh. "Het gaat over sales en after sales en van gekende tot nieuwe jobprofielen." Ondanks de digitalisering denkt Mercedes dat de 'human touch' het verschil zal blijven maken in klantentevredenheid".

Bij Mercedes in België werken vandaag 2.550 mensen, in Luxemburg 550. Wie wil solliciteren kan vanaf 25 september terecht op www.mercedesjobs.be.

Meest gelezen