Twitter reageert: "Waarom ik de nieuwste iPhone niét koop? Arya Stark!"

Er werd al maanden naar uitgekeken, maar echt opzienbarend was de nieuwste iPhone niet. Dat bleek snel na de vele commentaren, op nieuwsmedia en sociale media, na de voorstelling van de iPhone X. En als er al gelachen mocht worden -dat werd zeker niet met de hoge prijs voor het toestel-, dan had dat nog het meest te maken met Arya Stark uit "Game of thrones". Want, gezichtsherkenning? Duh!

De iPhone X maakt immers gebruik van Face ID, die de gebruiker herkent, ook al heeft die een pruik of een bril aan. De kans op een foute gezichtsherkenning bij de Face ID is volgens Apple 1 op 1 miljoen. Maar wat dan met Arya Stark, die zich in "Game of thrones" een ander gezicht dan het hare kan aanmeten, vroeg men zich onmiddellijk op Twitter af. Het maakte haar alvast tot een trending topic:

Meest gelezen