Kensington Palace

Veiligheidsmaatregelen worden herzien op school van Britse prins George na poging tot inbraak

De politie van Londen herbekijkt de veiligheidsmaatregelen die zijn genomen op de school waar de Britse prins George les volgt. Thomas's Battersea werd opgeschrikt door een poging tot inbraak. Een vrouw werd gisteren gearresteerd.

George (4) begon vorige week aan de exclusieve Thomas's Battersea. De school had voor zijn nieuwe leerling alvast de veiligheidsmaatregelen verscherpt. Toch slaagde dinsdag een vrouw erin de school binnen te dringen en rond te wandelen. Gisteren werd ze gearresteerd.

Het is niet duidelijk of op het moment van de poging tot inbraak het prinsje in de klas zat. Nieuwe, jonge leerlingen hebben een "inloopperiode om te wennen" en hoeven slechts halve dagen te komen.

Kensington Palace, de politie en Thomas's Battersea zitten nu opnieuw samen om de veiligheid te verbeteren.  Details daarover worden -uiteraard- niet verspreid.  Op de school zitten ruim 500 jongens en meisjes.

Meest gelezen