Videospeler inladen...

Frank (11) maait gazon Witte Huis, Trump zichtbaar onder de indruk

Voor de 11-jarige Frank Giaccio ging een droom in vervulling toe hij gisteren het gazon van het Witte Huis mocht afmaaien. En de jongen was dermate plichtsbewust dat hij het gras voorrang gaf op een ontmoeting met president Trump. Pas wanneer de laatste grasspriet was afgereden, nam hij de felicitaties van Trump in ontvangst.

De tiener schreef een tijdje terug een brief naar de Amerikaanse president waarin hij zijn diensten aanbood. Met zijn groene vingers zou hij maar wat graag een dagje verantwoordelijk zijn voor de netheid van de Rose Garden, de presidentiële tuin.

De Amerikaanse president was zichtbaar onder de indruk van Franks maaikwaliteiten. "Je bent goed bezig, Frank", zei Trump. De jongen nam de complimenten met plezier in ontvangst, maar pas wanneer het gazon er weer piekfijn bij lag.

Meest gelezen