Is prins Laurent dan toch echt ziek?

Prins Laurent is wel degelijk ziek, dat zegt zijn advocaat. Wat Laurent precies heeft, wil hij niet kwijt, maar de prins zou voor langere tijd out zijn. Hij was ook niet aanwezig op de 20e verjaardag van zijn stichting gisteren. Prinses Claire en hun kinderen waren wel present.

De stichting Prins Laurent vierde gisteren in Terhulpen haar twintigste verjaardag. De viering gebeurde in aanwezigheid van prinses Claire en de kinderen van Laurent. Om gezondheidsredenen kon Laurent er dus niet bij zijn.

De stichting houdt zich bezig met het belang van dieren voor de mens. Zo helpt ze minderbedeelden met geneeskundige verzorging van hun huisdier, en zet ze in op gezelschapsdieren voor alleenstaanden. In de winter vangt ze daklozen en hun hond op. 

Eerder deze week bezorgde hij ook al premier Michel een ziektebriefje. Michel had hem gevraagd uitleg te geven over zijn niet gemelde aanwezigheid op de ambassade van China bij de 90e verjaardag van het Volksleger. Laurent was in militair uniform. 

Meest gelezen