Netflix

Scout van Netflix-serie "Narcos" vermoord in Mexico

In Mexico is een medewerker van de populaire Netflix-reeks "Narcos" vermoord. Zijn lichaam is teruggevonden in zijn auto, doorzeefd met kogels. Over de omstandigheden waarin hij overleed, is weinig bekend. Hij was op zoek naar geschikte locaties voor het vierde seizoen van "Narcos".

Carlos Muñoz Portal (37) werd begin deze week dood teruggevonden in zijn auto in een afgelegen weggetje bij de stad Temascalapa, in de Mexicaanse deelstaat die ook Mexico heet.  Die staat heeft een van de hoogste moordcijfers van het land. Zijn lichaam was doorzeefd met kogels.

Het nieuws van zijn overlijden is nu pas bekend geraakt. De omstandigheden waarin de man om het leven gekomen is, zijn nog erg onduidelijk. Volgens de Mexicaanse politie verloopt het onderzoek moeilijk door een gebrek aan getuigen.

Carlos Muñoz Portal werkte mee aan de populaire Netflix-reeks "Narcos", over de opgang en de val van de beruchte Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar en het Medellín-drugskartel. Hij was als locatiescout in het gebied op zoek naar nieuwe locaties voor het vierde seizoen van de reeks.

Netflix zegt in een mededeling dat ze op de hoogte gebracht zijn van de dood van Muñoz Portal en bieden hun medeleven aan aan zijn familie. Over de omstandigheden van zijn dood hebben ze zelf ook geen informatie.

Munõz Portal werkt al tien jaar als locatiescout, onder meer voor "Spectre", de meeste recente James Bond-film, en de "Fast & Furious"-franchise.

Meest gelezen