Video player inladen...

Concert Editors brengt 124.309 euro op voor Music for Life

De Britse band Editors heeft vanavond een exclusief benefietconcert gegeven in de AB. De opbrengst is voor Oxfam-Solidariteit, een van de goede doelen van Music for Life. Voor Editors was het het laatste concert van het jaar.

Tickets voor Editors For Life kon je enkel krijgen door het goede doel te steunen met een sms’je ter waarde van 1 euro. Dat hebben de luisteraars van Studio Brussel massaal gedaan.  Editors For Life bracht 124.309  euro op voor Oxfam-Solidariteit vzw. Dat is een van de duizend goede doelen van de Warmste Week van Music for Life.

Tom Smith, de frontman van Editors, is erg blij met de grote steun van de fans. Stefaan Declercq van Oxfam-Solidariteit vzw deelt in de vreugde:  "Wat een resultaat! ... We willen alle luisteraars bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk ook Editors voor dit fantastisch initiatief."

Editors heeft een band met Oxfam. Onlangs reisde de groep mee naar een vluchtelingenkamp in Griekenland. 

De warmste week

Editors For Life was een van de eerste acties in het kader van de Warmste Week van Music For Life, die traditioneel een apotheose krijgt in de week voor kerst.  Dit jaar is de actie te gast in het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Wie zelf een actie op het getouw wil zetten kan zich online aanmelden. 

Meest gelezen