Kijkt u ook al uit naar het weekend? Eindelijk nazomeren

Hoewel de week nog maar pas is gestart, kijken heel wat mensen misschien ook al uit naar het weekend. Op weerkundig vlak wordt het ook een mooie tweedaagse, met temperaturen tot 20 graden en heel wat zon. 

Vandaag en morgen blijft het nog vrij fris en wisselvallig met buien, maar vanaf woensdag is de zon stilaan weer van de partij. Ook donderdag en vrijdag wisselen opklaringen en wolken elkaar af. De temperaturen schommelen tussen 14 en 19 graden.

Hoe de kaarten er nu voorliggen, ziet het ernaar uit dat het dit weekend écht nazomer wordt. De zon wordt wel af en toe verstoord door wat wolken. Op zaterdag wordt het 18 tot 19 graden in Vlaanderen en 15 graden in Wallonië. Zondag wordt het nog iets warmer en kan de temperatuur oplopen tot 20 graden.

Wie nog wil barbecueën, kan dat dus dit weekend zonder problemen doen, al zal het misschien niet in T-shirt zijn. U kunt ook het beste vroeg starten, want 's avonds koelt het vrij snel af. 

Meest gelezen