Video player inladen...

Ryanair publiceert lijst met geschrapte vluchten tot en met 28 oktober

Luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft een volledige lijst gepubliceerd met alle vluchten die tot en met 28 oktober geschrapt worden. De Ierse lagekostenmaatschappij zit in de problemen door een nieuwe regeling met de verlofdagen van het vliegend personeel.

De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair gaat tot en met 28 oktober bijna 2.500 vluchten schrappen. Dagelijks worden er tussen de 40 en de 50 vluchten geschrapt.

Het gaat om minstens 270 vluchten vanaf morgen tot en met zaterdag 28 oktober. Het aantal afgelastingen zal waarschijnlijk nog oplopen, want voor 22, 23 en 24 september zijn er nog geen gegevens.  De meeste van die schrappingen (178) gebeuren op Charleroi (Brussels South). Op Brussels Airport worden 88 vluchten geschrapt.

Klik hier voor de volledige lijst.

Meest gelezen