Belga

Sekspoppen verhuren? Chinees bedrijf moet stoppen van overheid

Als we fietsen en auto's delen, waarom dan geen sekspoppen? Een Chinees bedrijf vroeg het zich af en startte vorige week met een deeldienst voor opblaasbare sekspoppen. Ondertussen is het al gedaan met de pret, want het bedrijf moest stoppen op bevel van de overheid. 

Het Chinese bedrijf Touch verhuurde de sekspoppen vanaf 38 euro voor een nacht. "Het was onze bedoeling meer mensen erotisch plezier te laten beleven", zo klonk het. In de Chinese samenleving zijn er veel meer mannen dan vrouwen, waardoor miljoenen Chinese mannen gedwongen celibatair leven.

In de catalogus van Touch zaten onder meer een opblaasbare verpleegster en een prinses, maar ook een heldin uitgerust met schild en zwaard. De siliconen verleidsters konden via een app op de smartphone besteld worden. Het bedrijf kon de dames desgewenst zelfs "voorverwarmd" leveren. Voor een extra som maakten de poppen ook geluid.

Maar nu stopt het bedrijf er al mee. Op bevel van de overheid, zo blijkt. Touch heeft ook een sanctie aanvaard en verontschuldigt zich voor "de negatieve invloed op de samenleving". 

Belga

Meest gelezen