TUI schrapt volledige winteraanbod op Sint-Maarten

Reisorganisatie TUI annuleert het hele winterseizoen vluchten naar Sint-Maarten. "De huidige toestand na orkaan Irma laat niet toe om er een vakantie te beleven die aan de verwachtingen kan voldoen."

Sint-Maarten was dit jaar een nieuwe bestemming in het reisaanbod van TUI, meldt de organisator zelf. "Maar spijtig genoeg zijn de berichten over de toestand op het eiland niet rooskleurig. De infrastructuur in de hotels heeft behoorlijk te lijden gehad onder de storm." (foto boven toont de schade op het eiland)

TUI is dan ook van oordeel "dat de huidige toestand niet toelaat om er een vakantie te beleven die aan de verwachtingen kan voldoen. "De herstellingswerken zullen maanden duren, daarom ziet TUI zich verplicht om alle vluchten naar Sint-Maarten te annuleren, tot en met 9 april 2018. "

Meest gelezen