Twitter reageert: "Geef je vrouw toch eens een dikke kus, Donald"

Hoe bedank je je vrouw wanneer die je juist aangekondigd heeft, om daarna te beginnen speechen voor een enthousiast publiek? Met een kus op de wang? Of, eerder op zijn Obama’s, met een kus op de mond? Donald Trump deed het opnieuw op zijn eigen manier en bedankte echtgenote Melania net voor hij de aanwezigen op een militaire basis in Maryland toesprak met… een handdruk. Om haar daarna vriendelijk doch kordaat met zijn hand van het podium te begeleiden. Op Twitter kon de pret weer niet op.

Op de Joint Base Andrews kondigde Melania nochtans haar man vol trots aan:

Zo voegde het koppel volgens diverse nieuwsmedia opnieuw een "vreemd moment" toe aan hun al vaak besproken relatie. Een moment dat ook op sociale media niet onbesproken bleef:

Meest gelezen