Kinepolis Film

"Het tweede gelaat" krijgt zijn wereldpremière in Chicago als "Control"

"Het tweede gelaat", de nieuwste speelfilm van Jan Verheyen, gaat op 14 oktober in wereldpremière op het Chicago International Film Festival. "Het tweede gelaat" zal er worden vertoond onder de Engelse titel "Control". Bij ons komt de film, de opvolger van "De zaak Alzheimer" en "Dossier K.", op 25 oktober in de zalen.  

"Het tweede gelaat" komt er veertien jaar na "De  zaak Alzheimer" en acht jaar na "Dossier K.". In de hoofdrol spelen opnieuw Koen De Bouw en Werner De Smedt, alias het speurdersduo Erik Vincke en Freddy Verstuyft.

Verheyen stelt "Control" zelf voor tijdens de wereldpremière in Chicago. In 2013 won de regisseur op het filmfestival nog de Silver Hugo Special Jury Award voor "Het vonnis".

De trailer van "Het tweede gelaat":

Meest gelezen