"Sorry voor alles" bekroond

"Sorry voor alles" is verkozen tot op één na beste tv-format van Europa op het creative forum van de EBU, uitgereikt tijdens de ceremonie van de Rose D'Or in Berlijn.

In "Sorry voor alles" bezorgde Adriaan Van den Hoof een onbekende Vlaming de verrassing van zijn of haar leven. Een maand lang werd het leven van die nietsvermoedende kandidaat in handen genomen door een team van televisiemakers. Zij vormden samen met vrienden en familie een groot complot en stuurden ontmoetingen en situaties. Na een maand kwam de kat op de koord tijdens een kwis.  

"Sorry voor alles" werd vorige herfst uitgezonden door één en haalde hoge kijkcijfers. Er komt een tweede seizoen. Behalve de EBU - onderscheiding in Berlijn viel het programma ook al in de prijzen in New York en Hamburg.

Meest gelezen