Concertphotographers.be

Editors staan op 17 maart 2018 in het Sportpaleis

Vorige maandag gaf de band nog een exclusief benefietconcert voor Music For Life in de AB in Brussel.

Dat bracht 124.309 euro op voor Oxfam-Solidariteit. Over zes maanden geven ze opnieuw een concert in ons land

De populaire Britse band Editors treedt op zaterdag 17 maart opnieuw op in ons land. De groep rond zanger Tom Smith komt dan naar het Antwerpse Sportpaleis. 

De indierockers van Editors hebben een speciale band met België. Ze konden hier veel vroeger een headlinerstatus veroveren dan elders in Europa. Ze stonden al zes keer op de affiche van Rock Werchter, en vulden in augustus nog het hoofpodium van Pukkelpop.

Maandag speelden ze nog een benefietconcert in de Brusselse AB voor de Warmste Week van Music For Life. De luisteraars van Studio Brussel reageerden massaal, de actie bracht 124.309 euro op voor Oxfam-Solidariteit.

Meest gelezen