Jackie Hoffman na Emmy-verlies: "Houden jullie mij nu voor de zot?"

Het is wellicht iedere keer opnieuw een van de moeilijkste acteerprestaties om neer te zetten, namelijk wanneer de winnaar van een award door de presentatoren afgeroepen wordt en de andere acteurs of actrices hun parelwitte tanden moeten bovenhalen om toch maar niet ontgoocheld te lijken. Terwijl binnenin de woede kolkt door het verlies. Al leek comédienne/actrice Jackie Hoffman gisteren tijdens de uitreiking van de Emmy’s weinig moeite te doen om haar ontgoocheling weg te steken, toen ze van Laura Dern verloor. Ze sneerde een welgemeende "Damn it!", tot tweemaal toe, recht in de camera. "Maar neem me alleszins niet al te serieus", reageerde de actrice van de tv-serie "Feud" achteraf.

Al dachten heel wat nieuwsmedia aanvankelijk dat Hoffman écht een slechte verliezer was, ook omdat ze na de uitzending nog natrapte door erop te wijzen dat Laura Dern haar prijs gewonnen had omdat ze bekende ouders had (Bruce Dern en Diane Ladd, nvdr). Het leek haar bittere reactie nog bitterder te maken:

En dus concludeerden nieuwsmedia: "Je moet dit zien om te geloven", "Hoffman is allesbehalve een gracieuze verliezer" of "Hoffman kan verlies niet aan". Waardoor de 56-jarige actrice alsnog de puntjes op de i zette met volgende tweet:

Voordien had Hoffman al grappig uitgehaald naar de Emmy’s in een YouTubefilmpje waarin ze naar haar collega’s-genomineerden belde met de vraag of zij hun eventuele prijs op het podium mocht afhalen:

Meest gelezen