Video player inladen...

Hulpverleners zoeken met man en macht naar overlevenden in Mexico

24 uur nadat de aarde hevig beefde in Mexico komt de internationale hulpverleing op gang. Zo stuurt El Salvador al een reddingsteam om mee slachtoffers onder het puin te gaan zoeken. Het is onduidelijk hoeveel mensen er nog vermist zijn. Zeker is dat er  225 doden zijn gevallen naast tientallen gewonden. 

Mexicanen nemen afscheid van hun geliefden, slachtoffers van de aardbeving. Die heeft voor een ware ravage gezorgd.  Gebouwen stortten als kaartenhuizen in elkaar, na de krachtige aardschok die Mexico alweer heeft getroffen.

Intussen zoeken hulpverleners -en ook vrijwilligers- met man en macht naar overlevenden onder het puin. Voor velen is het bang  afwachten of hun vermiste familieleden nog zullen opduiken.

Meest gelezen