"Een nieuwe afwasmachine voor mijn mama en voor mij een hondje graag"

Het was een klinkende overwinning afgelopen woensdag in de finale van "America’s got talent". Meer dan 15 miljoen kijkers zagen de 12-jarige buikspreekster Darci Lynne Farmer uit Oklahoma City samen met haar witte pluchen konijn Petunia niet alleen de eerste prijs wegkapen, maar ze ging ook aan de haal met een bedrag van 1 miljoen dollar (836.000 euro). Begrijpelijk dat er veel traantjes vloeiden. Wat het jonge meisje met het geld van plan is, daarover lichtte ze al een klein tipje van de sluier op.

Farmer op celebritywebsites Entertainment Tonight, E! Online en US Magazine: "Ik ga zeker en vast geld geven aan de kerkgemeenschap waarvan ik deel uitmaak. Er wordt daar regelmatig geld ingezameld voor goede doelen en voor projecten in andere landen. Daar ga ik mijn steentje nu bij bijdragen."

"Mijn moeder krijgt zeker en vast een afwasmachine. We hebben er nu wel eentje, maar die is kapot. We hebben echt wel eentje nodig. En ook een nieuwe frigo krijgt ze. Je kan nooit genoeg van die huishoudapparaten hebben."

"Ten slotte wil ik een hondje kopen. Ik verlang zo hard naar een hondje. Ik ben er helemaal klaar voor. Het is zo lang geleden dat ik er nog eentje had. Graag een hond die dik is en veel huidrimpels heeft."

Haar moeder reageerde nog door te zeggen dat ze daar nog eens moet over nadenken, "maar een definitief nee is het niet", en dat zij alvast resoluut voor de afwasmachine koos.

Hier beneden kunt u de auditie van Farmer nogmaals bekijken, die intussen al bijna 26 miljoen keer bekeken werd, en naar de bekendmaking van Farmer als winnares, afgelopen woensdag:

Meest gelezen