VRT

Ook Linde Merckpoel en Stijn Van de Voorde doen mee aan "De slimste mens"

Presentator Erik Van Looy kon de twee StuBru-gezichten Linde Merckpoel en Stijn Van de Voorde strikken voor de nieuwe editie van "De slimste mens ter wereld", later dit seizoen op Vier. Dat maakte Linde zelf bekend op haar StuBru-vlog.

Druppelsgewijs komen we te weten wie de kandidaten voor de 'hoogmis van de kwis' zijn. Linde en Stijn verdedigen de kleuren van Studio Brussel, maar ook VRT NWS is goed vertegenwoordigd met Amerika-correspondent Björn Soenens, nieuwsanker Goedele Wachters en de kersverse presentator van De Zevende Dag Xavier Taveirne. 

Ze nemen het op tegen - onder meer - drie VTM-gezichten: Evi Hanssen, Sean Dhondt en Heidi Van Tielen. En ook voetbalfenomeen Johan Boskamp en de Mechelse burgemeester Bart Somers wagen de sprong.

Video player inladen...

Meest gelezen