N-VA-benefietontbijt voor dierenwelzijn? "Worstjes en spek op basis van vleesvervangers"

Op de sociale media is enige hilariteit ontstaan over een advertentie van de N-VA-partijafdeling in Kasterlee in een lokaal partijkrantje. Een jammerlijke vergissing, zo blijkt, want op de foto zie je een bord met ei, spek en worst.

"Het is inderdaad een vergissing", geeft lokaal partijvoorzitter Jeroen Van de Water toe. "Maar voor onze officiële flyer hebben we een andere foto gebruikt."

"Het gaat bovendien om een vegetarisch ontbijt", aldus Van de Water. "Je zal er inderdaad worst en spek kunnen eten, maar dan wel op basis van vleesvervangers."

Maar in deze tijden van Twitter en Facebook is het onheil al geschied. "Zoek de fout #hetkananders", meldt Groen op zijn Facebookpagina. Op Twitter wordt al de draak gestoken met de ongelukkig gekozen foto.

Meest gelezen