Reporters

X-Session maakt na zes jaar voor één avond een comeback

X-Session maakt na zes jaar een eenmalige comeback. Gene Thomas en Gina Brondeel zullen nog eens samen op het podium staan tijdens MNM Back To The 90s & Nillies, zo maakten ze vanochtend zelf bekend op de radiozender.  

X-Session was in de nineties een heus fenomeen. Op fuiven ging zowat iedereen uit de bol op hits als "Bang bang", "Say yeah" en "On and on".

In 2002 begonnen beide artiesten met een solocarrière en het "X-Session"-project werd even op een lager pitje gezet. Tot 2009, wanneer de groep een comeback maken. Drie jaar - en weinig nieuwe hits - later, kwam er een definitief einde met een optreden op de Back To The Nineties-fuif van MNM.

Op 31 maart volgend jaar staan de twee nog eens samen op het podium. Op hetzelfde podium als dat waar ze zes jaar eerder afscheid namen: dat van MNM Back To The 90s & Nillies in het Sportpaleis. 

Het is het enige optreden dat we gaan doen.

"Het gaat om het enige optreden dat we gaan doen", zegt Gene Thomas. "Wat we precies zullen spelen, weten we nog niet, maar het zal sowieso een best of zijn. Het gaat sowieso een feestje worden."

Andere namen

Eerder deze week maakte MNM ook al enkele andere namen bekend die naar het Sportpaleis zullen afzakken. Het gaat om Leila K, Ice MC, Sam Gooris en Vengaboys. Later dit jaar volgen nog meer namen.

Meest gelezen