"Het is allemaal erg flatterend, maar ik lijk toch het meest op mezelf"

Het zal je maar overkomen dat je als 2 druppels water lijkt op actrice Megan Fox, bekend van onder meer "Transformers", "Teenage mutant ninja turtles" en "New girl" . Afgelopen week sierde Bethany Anya uit de Amerikaanse staat Minnesota dan ook menig nieuwswebsite, omdat de gelijkenis met Fox, door Los Angeles Times ooit als "een sekssymbool van een hogere orde" omschreven, te treffend was om ongemerkt te laten voorbijgaan. En zij is niet de enige die zich gelukkig mag prijzen om "een evenbeeld" te zijn van een of andere goed ogende beroemdheid.

De 26-jarige Bethany Anya op nieuwswebsite The LadBible: "Het is allemaal erg flatterend. Ik zie het ook wel, maar vind toch vooral dat ik het meest op mezelf lijk."

"Ik krijg wel regelmatig opmerkingen dat ik op haar lijk, maar ik ben wel een stuk groter en heb meer tatoeages. Eigenlijk doet het me niet zoveel, ook al is het aangenaam om met iemand die zo lief is vergeleken te worden."

"Ik vind Megan onnoemelijk intelligent en grappig. Eigenschappen die ze meer heeft dan anderen haar toewijzen. Het lijkt alsof ze het alleen maar dankzij haar uiterlijk gemaakt heeft, maar ze is zoveel meer dan een knappe madam."

"Door de gelijkenis is er meer interesse voor mijn kunstwerken. Die kunst is dan ook de hoofdzaak van mijn Instagramaccount. Eigenlijk is het jammer dat de manier waarop ik er uitzie tegenwoordig belangrijker is dan hetgeen ik doe. Ik hoop dat in de toekomst te kunnen veranderen. Bovendien, wat uiterlijk betreft ben ik erg minimalistisch ingesteld. Soms wat donkerrode lippenstift, dat is al dramatisch genoeg."

(Hier beneden is de échte Megan Fox)

"Ik ben zo blij met het leven dat ik leid, mijn werk als laborante, mijn kunstwerken, mijn vrienden. Dat ik daarnaast nog vergeleken word met Megan is daarbij een extra bonus."

Ook voor volgende personen wordt de gelijkenis op een beroemdheid als "een extra bonus" beschouwd, want ze pakken er allemaal maar al te graag mee uit. U ziet achtereenvolgens de nobele onbekenden Ty Jones, Sofia Solares,  Johannes Laschet,  Chelsea Marr,  Meghan Flockhart, Jacky Vasquez,  Francesca Brown en Konrad Annerud.

Als lookalike-bekenden zag u dus achtereenvolgens Ed Sheeran, Selena Gomez, Ryan Gosling, Angelina Jolie, Emma Watson, Ariana Grande, Katy Perry en (een jonge) Leonardo DiCaprio.

Meest gelezen