© Rob Huibers 2011. All rights reserved.

Dodelijk ongeval in Ravels

Omstreeks 23 uur gebeurde een dodelijk verkeersongeval op de Arendonksesteenweg N118 in Ravels.  

In een flauwe bocht reed een autobestuurder rechtdoor en botste met zijn voertuig tegen een boom. De 30-jarige man overleefde de klap niet. Hij overleed ter plaatse. Hij zat gekneld in zijn voertuig en werd door de brandweer bevrijd. Bij het ongeval zijn geen andere voertuigen betrokken. Er zijn ook geen getuigen van het ongeval. Door het ongeval is de rijbaan tussen Ravels-Eel en Arendonk volledig versperd. De N118 is 's nachts een pikdonkere straat zonder straatverlichting.  Er is een plaatselijke omleiding.

Vorige week overleed nog een bestuurder op de Arendonksesteenweg N118 in Ravels om 5 uur in de ochtend, maar volgens de politie ging het toen om een wanhoopsdaad. Dat ongeval is slechts enkele honderden meters verwijderd van het ongeval vandaag.

Meest gelezen