Belga

Ex-man van Meghan Markle zweeg tot nu: hij maakt serie over... een vrouw die man verlaat voor prins

De Amerikaanse producer Trevor Engelson (40) werkt aan een tv-serie over een vrouw die haar echtgenoot inruilt voor een prins. Niets speciaals op zich, ware het niet dat Engelson de ex-man is van Meghan Markle, de actrice uit "Suits" die al een jaar een relatie heeft met de Britse prins Harry.  

Engelson en Markle (foto boven) trouwden in 2011. Hun huwelijk hield 20 maanden stand. Toen de relatie van Markle met prins Harry in november van vorig jaar bekend raakte, was Engelson plots een bekendheid in Groot-Brittannië. Paparazzi probeerde hem ook te overtuigen om over zijn huwelijk te praten om meer (leuks) te weten te komen over Markle.  Engelson bleef echter discreet, ongeacht de sommen geld die hem aangeboden werden. Markles zus en broer waren wel loslippig in de blaadjes.

Maar nu gebruikt Engelson de "koninklijke connectie" dan toch. Hij werkt samen met Danny Zuker ("Modern family") en Jake Kasdan ("New Girl") voor Fox aan een serie over een vrouw die haar man verlaat voor een Britse prins.  Dat schrijft het filmvakblad Deadline.  De focus ligt op het hoederecht over de kinderen en hoe moeilijk dat ligt wanneer je plots je ex moet delen met het Britse hof en tabloids. 

Engelson en Markle hebben zelf geen kinderen samen en Deadline benadrukt dat de serie pure fictie is. De hoofdpersonages zouden ook niet gebaseerd zijn op Engelson en Markle.

Meest gelezen