Justin Trudeau neemt fans van prins Harry in het ootje

Het moeten niet altijd zijn sokken zijn waarmee de Canadese premier de wereldwijde aandacht trekt. Nu prins Harry Canada bezoekt om de Britse delegatie van de Invictus Games, die in Toronto plaatsvinden, te ondersteunen, vond Justin Trudeau het het geschikte moment om een grapje uit te halen met diens fans. Daarvoor kon hij gebruik maken van zijn fotograaf die zowel qua haartooi als baardgroei ook erg roskleurig uitvalt. Even dachten de fans van prins Harry, die buiten het hotel waar Trudeau verbleef stonden te wachten, de échte Harry te zien.

Fotograaf Adam Scotti werkte voor de volle honderd procent mee, toen hij samen met Trudeau het hotel verliet en het publiek dus dacht prins Harry te zien, met ostentatieve bevestiging van de premier:

Op sociale media wist men de grap wel te waarderen:

Het is niet de eerste keer dat Trudeau zijn fotograaf inschakelt voor een grap. Vorig jaar nam hij zelf het fototoestel ter hand om de gelijkenis tussen Scotti en prins Harry vast te leggen. Waaruit dan toch wel duidelijk bleek dat het lookalike-zijn enige verbeelding nodig heeft:

Meest gelezen