Luk De Wilde

Vrachtwagenchauffeur levensgevaarlijk gewond na kop-staartaanrijding op de E17

Bij een ongeval op de E17 ter hoogte van Sint-Niklaas is een vrachtwagenchauffeur levensgevaarlijk gewond geraakt. Dat meldt de Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.

Een eerste ongeval gebeurde ter hoogte van Haasdonk. Het ging om een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenwagen, die een file veroorzaakte. In de staart van die file gebeurde een kop-staartaanrijding tussen twee vrachtwagens in Sint-Niklaas.

"De chauffeur van de vrachtwagen die is ingereden op zijn voorligger werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het gaat om een Roemeen van 64 jaar. Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken", zegt woordvoerster Sarah Demeyer.

Meest gelezen