Bruidegom twijfelt niet om trouwkostuum nat te maken

Het werd niet alleen de mooiste dag van hun leven, het werd ook een dag om nooit te vergeten voor Clayton en Brittany Cook. Het pasgehuwde koppel was bezig met het nemen van foto’s op een brugje boven een rivier in Ontario, Canada, toen de bruidegom plots een jongen opmerkte die in het water gesukkeld was. Hoe op zijn paasbest hij er op dat moment ook uitzag, zonder verpinken sprong hij het water in. Wat dan weer een paar opmerkelijk foto’s opleverde.

Brittany op CTV News: "Ik kijk om en ik zie Clayton in het water spartelen. En ik denk: "Waar is hij nu in godsnaam mee bezig?""

Clayton: "Zijn gezicht ging onder water. Die jongen was aan het ploeteren om boven water te blijven. Ik bedoel: hij was écht aan het ploeteren. Gelukkig was hij nog klein, waardoor ik hem zonder problemen kon omhoogtillen. Eens op het droge, bleek hij terug oké te zijn. Hij is dan met een ouder kind vertrokken."

Fotograaf Darren Hatt: "Het is prijzenswaardig dat hij dat gedaan heeft. Dat hij zonder verpinken het water ingesprongen is. Op het moment dat ik me realiseerde wat er aan het gebeuren was, had hij de jongen al gered."

Brittany: "Zo is Clayton nu eenmaal. Of zo ervaar ik hem althans. Zulke dingen doet hij nu eenmaal instinctief. Het lijkt wel het lot, dat wij daar juist op dat moment aanwezig waren."

Hier beneden kunt u het koppel zien, voor het pak van de bruidegom doornat werd:

Meest gelezen