Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Aerosmith annuleert 4 concerten wegens zieke Steven Tyler

Aerosmith heeft de laatste 4 concerten van zijn Latijns-Amerikaanse tournee geannuleerd omdat frontman Steven Tyler ziek is. Dat schrijft de Amerikaanse band op zijn website.

"Door onverwachte medische problemen, heeft Steven Tyler helaas dringende medische zorg nodig en heeft hij van zijn dokters het advies gekregen momenteel niet te reizen of op te treden." Met die boodschap kondigt Aerosmith op zijn website aan dat het de laatste 4 concerten van zijn Latijns-Amerikaanse tournee annuleert.

Waaraan Tyler precies lijdt, geeft de band niet mee. Wel zal hij naar verluidt volledig herstellen. "Met de nodige rust en de juiste behandeling zal hij snel weer op de been zijn."

Op de website staat ook een persoonlijke boodschap van Tyler waarin hij zijn verontschuldigingen aan zijn fans aanbiedt. "Na ons optreden in São Paulo ben ik op bevel van mijn dokter naar de VS teruggevlogen", laat hij weten. "Maak je geen zorgen, mijn aandoening is niet levensbedreigend. Ik beloof jullie dat ik zal terugkeren."

Meest gelezen