Ingeborg geeft honderden studenten yogales op Student Kick-Off in Gent

In Gent hebben enkele honderden studenten deelgenomen aan een yogasessie met Ingeborg Sergeant op de Student Kick-Off, het studentenfestival dat het nieuwe academiejaar feestelijk op gang trapt. De organisatie verwacht vandaag 32.000 bezoekers.

"Gratitude before me, gratitude behind me, gratitude to the left of me, gratitude to the right of me": sinds de passage van Ingeborg in "Van Gils & Gasten" enkele weken geleden zijn dit etherische nummer en de bijhorende tekst een eigen leven gaan leiden in Vlaanderen.

In Gent heeft de zangeres en presentator het lied vandaag nogmaals ten berde gebracht in het kader van een yogasessie samen met honderden studenten op de Student Kick-Off. Het gebeuren is uitvoerig gefilmd en moet een heuse videoclip opleveren.

De Ketnetband

De Student Kick-Off is een jaarlijks evenement dat traditioneel het begin van het nieuwe academiejaar feestelijk op gang trapt. De Ketnetband mocht deze 12e editie vanmiddag openen. Ook Gers Pardoel, Freaky Age, en dj's Heidi Van Tielen en Patje Krimson komen langs.

Daarnaast geven Morphine Milkshakes en Raman een optreden, de winnaars van de Student Rock Rally. Voorts klimt ook stemmenimitator en acteur Guga Baul het podium op met Radio Guga.

Sinds 2011 moeten studenten 1 euro betalen om aan de Student Kick-Off deel te nemen. Dat geld gaat naar 6 goede doelen, voornamelijk op vlak van onderwijs of ondersteuning van jongeren. Dit jaar verwacht de organisatie 32.000 deelnemers.

BEKIJK: Ingeborg zingt "Gratitude" in "Van Gils & Gasten"

BEKIJK: Een remix en een parodie van Studio Brussel

Meest gelezen