2017 Invision

Kit Harington (Jon Snow) en Rose Leslie (Ygritte) gaan trouwen

In het Verenigd Koninkrijk hebben Kit Harington en Rose Leslie hun verloving bekendgemaakt. Dat deden ze met een aankondiging in The Times. De acteurs zijn bekend van de serie "Game of thrones".

"De verloving is aangekondigd tussen Kit, de jongere zoon van David en Deborah Harington van Worcestershire, en Rose, de middelste dochter van Sebastian en Candy Leslie uit Aberdeenshire." Met die aankondiging in The Times hebben Harington en Leslie hun trouwplannen officieel bekendgemaakt.

De Britse acteurs ontmoetten elkaar in 2012 op de set van "Game of thrones", de populaire Amerikaanse fantasyserie van HBO.  Harington speelt daarin Jon Snow, een van de hoofdpersonages. Leslie speelde Ygritte, maar verliet de reeks enkele jaren geleden.

Meest gelezen