Ongeval met vier vrachtwagens  in de Kennedytunnel

Het Vlaams verkeerscentrum laat weten dat het ongeval in de Kennedytunnel in Antwerpen afgehandeld is. In de richting van Nederland botsten vier vrachtwagens. Eén inzittende moest worden bevrijd uit zijn kabine. Er staan nog lange files.

Twee vrachtwagens moesten worden getakeld. Door het ongeval waren de midden- en de rechterrijstrook in de tunnel versperd. Er staan nog files van ongeveer anderhalf uur op de E 17 vanaf Haasdonk en op de E 34 vanaf Melsele. De Liefkenshoektunnel blijft nog even tolvrij.

Het is een moeilijke verkeersdag in Antwerpen. Vanmorgen vroeg gebeurde er een ongeval met een vrachtwagen op de Antwerpse ring in Deurne waardoor de Liefkenshoektunnel tolvrij werd gemaakt. Later gebeurde het ongeval met vier vrachtwagens in de Kennedytunnel waardoor de Liefkenshoeltunnel opnieuw verkeersvrij werd gemaakt. In de drukte gebeurde er ook nog een ongeval in de Beverentunnel.