STUK start nieuwe seizoen met STUK START

Het kunstencentrum STUK in Leuven organiseert een feestelijke driedaagse om de start van het nieuwe cultuurseizoen kracht bij te zetten. Onder de noemer STUK START kan iedereen gratis aan activiteiten en performances deelnemen.

Het STUK in Leuven heeft de start van zijn nieuwe seizoen niet gemist. Vandaag, morgen en overmorgen organiseert het een evenementenreeks onder de noemer STUK START.

Drie dagen lang kan iedereen die dat wil gratis aan allerlei activiteiten deelnemen en voorstellingen of performances bijwonen. Zo staat een "stop the film" quiz op het programma, net als een cd-voorstelling, een filmvertoning en theaterstukken. Vanavond om 20 uur vindt het STUK START FEEST plaats.

Het volledige programma staat op de website van het STUK.

Meest gelezen