Belga

Voetganger gewond bij ongeval met vluchtmisdrijf in Anderlecht

Dinsdagavond is bij een ongeval in de Brusselse gemeente Anderlecht een voetganger gewond geraakt. De bestuurder van het voertuig dat de voetganger aanreed, ging na de aanrijding te voet op de vlucht, samen met twee andere inzittenden. Dat meldt het Brusselse parket.

Het ongeval deed zich dinsdagavond voor rond 21.50 uur, vlak bij het metrostation Delacroix in Anderlecht. Twee getuigen zagen er hoe een autobestuurder plots de controle over zijn voertuig verloor en een voetganger aanreed op de stoep. De wagen kwam vervolgens tot stilstand op de trappen van het metrostation en drie inzittenden gingen er te voet vandoor.

Het slachtoffer, een 34-jarige vrouw,  werd naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeerde niet in levensgevaar. De politie kamde de omgeving van het ongeval nog uit maar kon de drie gevluchte personen niet meer terugvinden.  

Meest gelezen