Blanche brengt "City lights" met groot orkest op Night of the Proms

Blanche (18), onze Songfestivalkandidate die in mei "City lights" bracht, kleurt de affiche van Night of the Proms. Ze staat op de podia van het Sportpaleis en de Ethias Arena naast onder anderen Melanie C en Joss Stone. Blanche werkt momenteel aan een album.

Blanche kondigde het nieuws aan bij Peter Van de Veire op MNM. Het is vooral uitkijken hoe de magie zal werken met een orkest. Blanche heeft nog nooit samengewerkt met een orkest. "Ik hoop op een goed resultaat. Ik ben ongeduldig voor de repetities", bekende ze.

Blanche zal op de Proms sowieso "City lights" brengen, het nummer waarmee ze op een vierde plaats eindigde op het Songfestival in Kiev. De zangeres werkt momenteel aan een eigen album. Een titel is er nog niet. Ze heeft alvast de teksten geschreven. Meer wilde ze niet verklappen.

Peter Van de Veire wist ook te vertellen dat de VRT vanavond in het Eén-programma "Van Gils & gasten" de kandidaat voor het Songfestival volgend jaar in Lissabon bekendmaakt.

Meest gelezen