Videospeler inladen...

Brand vernielt appartement van Matthias Schoenaerts in hartje Antwerpen

In het appartement van Matthias Schoenaerts in Antwerpen heeft een brand gewoed. De acteur kon het pand tijdig verlaten en raakte niet gewond. Het appartement is wel onbewoonbaar.

Een zware tegenslag voor Matthias Schoenaerts: rond 17 uur is brand uitgebroken in zijn duplexappartement op de 6e en 7e etage van een pand in hartje Antwerpen. Het vuur ontstond naar verluidt in de ruimte tussen de 2 woonlagen. Op dat moment was de acteur thuis, maar hij kon tijdig ontkomen en raakte niet gewond.

Omdat de brand tussen de woonlagen smeulde, moest de brandweer veel kap- en breekwerk verrichten om de vlammen te kunnen blussen. Dat is uiteindelijk gelukt, maar het appartement is onbewoonbaar. Door het vele water en schuim liep ook het duplexappartement onder dat van Schoenaerts schade op.

De appartementen op de lager gelegen verdiepingen zijn niet beschadigd, maar alle nutsvoorzieningen zijn afgesloten waardoor alle bewoners van het gebouw tijdelijk elders een onderkomen moeten zoeken. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. Mogelijk gaat het om een kortsluiting.

Meest gelezen