Dochter krijgt dan toch haar selfie met popidool

Een kleine maand geleden kon men op sociale media zijn pret niet op, toen Louis Hall op het vliegtuig naast iemand zat die hij niet kende, maar die wel een beker koffie met een voor hem onbekende naam droeg en die verschillende gezichten in zijn richting kreeg. Hij kon op de beker de naam "Nick Jonas" lezen en vroeg dan ook verbaasd aan zijn dochter wie dit in godsnaam was. Dochter Deanne ging helemaal door het lint dat haar vader deze "beroemde Jonas-broer" helemaal niet kende, waarna vader Louis het aandurfde een selfie te vragen. Tot hilariteit van het internet. Ellen DeGeneres deed er zopas nog een schepje bovenop.

Deanne Hall publiceerde de conversatie tussen zichzelf en haar vader als volgt op Twitter:

Het bericht, dat wereldwijd door diverse nieuwsmedia werd opgepikt, ging vervolgens viraal, met een karrenvracht aan reacties, zoals:

Zopas werden vader en dochter bij Ellen DeGeneres uitgenodigd om een uitzending bij te wonen en nog wat uitleg te verschaffen bij de toevallige ontmoeting van Louis met Nick Jonas, bekend dus van de The Jonas Brothers en van zijn solo-wereldhit "Close".

Deanne: "Toen mijn vader me dat bericht stuurde, had ik zoiets van 'potverdorie'. Ik was gechoqueerd, opgewonden. Ik was het die daar wilde zijn!"

Die droom deed Ellen DeGeneres nu uitkomen door Nick Jonas in de studio uit te nodigen, tot grote verrassing van vader en dochter, waarop vader Louis besloot: “Dat is een moment dat je nooit zal vergeten.” Hier beneden kunt u de beelden zien van de Ellens verrassing en de gewenste selfie:

Meest gelezen