Videospeler inladen...

Man vergiftigt babyvoeding in Duitsland

Een Duitse man heeft babyvoeding in een vijftal supermarkten in Zuid-Duitsland vergiftigd en eist een geldsom van minstens 10 miljoen euro, anders dreigt hij ermee nog meer voeding te vergiftigen in binnen- en buitenland. 

De politie is op zoek naar een man van ongeveer vijftig jaar oud. Hij werd opgemerkt op beelden van een bewakingscamera van een supermarkt in Friedrichshafen. Daar zou hij dus verschillende babyvoedingsproducten vergiftigd hebben. De politie heeft de producten gevonden en bevestigt de feiten.

Een aantal Duitse supermarktketens, waaronder Aldi en Lidl, zouden een paar weken geleden al een dreigmail ontvangen hebben. De man eist een som "van meer dan tien miljoen Euro" zei de woordvoerder van de politie. "We nemen de zaak zeer ernstig". 

Intussen verspreidde de politie beelden en foto's van de dader. 

Meest gelezen